Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ExpressService

Az összes Mercedes-Benz ExpressService munkát fix áron végezzük el, ezért munkatársaink előre tájékoztatni tudják Önt arról, hogy mennyit kell majd fizetnie. Az előre meghatározott javítási csomag, amelyet ajánlunk, nagyon praktikus és különösen kedvező árú: külön szervizcsomagokat ajánlunk a kipufogórendszerhez, a fékekhez, a lengéscsillapítókhoz, olaj- és gumiabroncscseréhez és egyéb kisebb szervizmunkákhoz.

Saját gépkocsijával kapcsolatban nem kell kellemetlen meglepetésekre felkészülnie. Mivel ez különösen érvényes a javításokra, a Mercedes-Benz ExpressService tökéletesen megbízható és teljesen átlátható javítási szolgáltatást garantál.

Éppen ezért, alacsonyan rögzített árainknak köszönhetően, előre tájékoztatjuk Önt arról, hogy mennyit kell majd fizetnie. És természetesen teljes mértékben megbízhat a kapott szolgáltatás minőségében. A rendkívül jól képzett szakemberek és a csúcsminőségű anyagok alkalmazása a garancia arra, hogy a szolgáltatás a Mercedes-Benz-re jellemző színvonalú legyen.

Ez a gondosság azonban nem jelenti azt, hogy sokat kellene várnia. Nem szükséges előre időpontot egyeztetnie, és általában 90 percen belül folytathatja útját.